Do práce na kole 2020 bude. Jdete do toho s námi? - Do práce na kole

Do práce na kole 2020 bude. Jdete do toho s námi?

Do práce na kole 2020 bude. Jdete do toho s námi?
26. 3. 2020, 4 min. čtení

Doufáme, že si jako my v rámci možností užíváte jarní paprsky alespoň na balkóně nebo třeba při cestě do práce. Víme, že toho v této nelehké době máme každý víc než dost, ale právě odhodlání a pohyb nám může pomoci se se situací vyrovnat.  

Jízda na kole, koloběžce nebo chůze či běh získaly v uplynulých dnech zcela nový význam. Staly se nejzdravějšími a nejbezpečnějšími dopravním prostředky, které navíc neznečišťují ovzduší. Právě špatný vzduch totiž negativně ovlivňuje i průběh různých nemocí.

Výzva Do práce na kole se tak letos stává největším národním teambuildingem (který lze navíc provozovat i na dálku a s dostatečnými odstupem) v duchu dobré nálady a tolik potřebného pravidelného pohybu.

Sledujeme samozřejmě aktuální situaci a jsme připraveni jí uzpůsobit i podobu letošní akce. Vše máme nachystáno na květen a pokud už do práce jezdit budete, můžete čile zapisovat své cesty. Pro všechny ostatní uvažujeme o možnosti zapisování i dalších fyzických nebo relaxačních aktivit do systému (bez nutnosti dodržet min. vzdálenost 1,5 km na jednu cestu) a jsme také otevření tomu, abychom přidali ještě jeden náhradní měsíc – červen nebo září.

Nevzdáváme se! S ušmudlanými dětmi v zádech, řvoucími pohádkami a plnými koši obalů od brambůrek dotáhneme jubilejní 10. ročník Do práce na kole do cíle. A moc nám pomůže, když do toho půjdete s námi a co nejdříve se zaregistrujete. Když to stihnete ještě do konce března, tak budete mezi prvními, kdo obdrží startovní balíček s tričkem nebo nákrčníkem a také vylepšenými Cyklonovinami.

Zároveň jsme se rozhodli zlevnit druhou vlnu registrace (1. 4. – 15. 4.) na úroveň vlny první – startovné tedy bude stále činit 290 korun.

 

Přebírání balíčků

Díky nové službě GLS bude jeden z účastníků z firmy/pobočky informován o doručení balíčku s tričky, samolepkami a Cyklonovinami předem a bude mít možnost změnit místo i čas doručení. Pokud máte firemního koordinátora, může upravit adresáta balíčku on, a pokud ne, můžete se jím stát. Pokud nikdo nezvolí konkrétního adresáta, bude na balíčku jméno a kontakt náhodně vybraného člena jednoho z týmů (jako tomu bylo vždy). Při přebírání balíčku věnujte, prosím, pozornost níže sepsanému desateru zodpovědného příjemce.

Potkáme se na startu?

7 nečekaných výhod cyklistiky pro lidi ve věku 60+ Inspirace

7 nečekaných výhod cyklistiky pro lidi ve věku 60+

7 nečekaných výhod cyklistiky pro lidi ve věku 60+
Proč jezdit na kole či chodit pěšky a ještě za to platit? Co lidé oceňují na výzvě Do práce na kole? Cyklodoprava

Proč jezdit na kole či chodit pěšky a ještě za to platit? Co lidé oceňují na výzvě Do práce na kole?

Proč jezdit na kole či chodit pěšky a ještě za to platit? Co lidé oceňují na výzvě Do práce na kole?
Výzva Do práce na kole svědčí produktivitě i nižší nemocnosti Cyklozaměstnavatel

Výzva Do práce na kole svědčí produktivitě i nižší nemocnosti

Výzva Do práce na kole svědčí produktivitě i nižší nemocnosti
Výzvu pořádá
Generální partneři
Národní partneři
Partneři
Hlavní mediální partner
Mediální partneři