Pravidelní dárci AutoMatu a Do práce na kole sdílejí své příběhy - Do práce na kole

Pravidelní dárci AutoMatu a Do práce na kole sdílejí své příběhy

Pravidelní dárci AutoMatu a Do práce na kole sdílejí své příběhy
30. 11. 2021, 3 min. čtení

Chcete s námi měnit města v přátelštější místa pro život? Pak možná zvažujete, že se stanete pravidelnými dárci AutoMatu jako Martin, Lucie a Jakub. Že pomůžete změnit udržitelný pohled na dopravu a urbanismus v realitu. 

Pokud vám jde o bezpečnou infrastrukturu, smysluplnou architekturu, sousedskou spolupráci a spokojenější život dalších generací ve městě, pak podpořte nezávislé a odborné aktivity Automatu, který se za vás postaví a bude prosazovat změny, na kterých vám záleží. Vyzpovídali jsme pro vás tři dlouholeté dárce AutoMatu, jejichž příběh vás může inspirovat k rozšíření řad Klubu přátel AutoMatu.

Martin Šnajdauf je chirurg ve FN Motol a ve svém vstupu vás seznámí s tím, co zažil ve Vancouveru, proč jezdí Do práce na kole a jak se stal dárcem AutoMatu.

Jakub Reschke je programátor ve firmě MSD a ve videu vysvětluje, které projekty AutoMatu má nejradši a jaký vliv mělo navštěvování restauračních zařízení během studia na vysoké škole na jeho dárcovství spolku AutoMat.

Lucie Štádlerová organizuje sousedské slavnosti Zažít město jinak pod hlavičkou AutoMatu a s manželem je i pravidelnou dárkyní našeho spolku. A co za to dostává? Poslechněte si ve videu její shrnutí, proč je finanční podpora pro vás i pro AutoMat důležitá.

Díky za vaši finanční podporu, které si velmi vážíme!

Hledáte smysluplný a k přírodě šetrný vánoční dárek? Máme pro vás tip. Dárkové vouchery na nejvýhodnější startovné do výzvy Do práce na kole 2022 vám pomůžou rozhýbat okolí a motivovat ho ke zdravému, aktivnímu a bezemisnímu pohybu (nejen) do práce, ať už na tom budeme v květnu s pandemií jakkoliv. Pořídit si poukaz na startovné a samozřejmě i účastnické tričko můžete pro sebe, své blízké nebo kolegy a kolegyně v práci. Nebo můžete dát tip svému zaměstnavateli na smysluplnou vánoční nadílku. V našem benefičním e-shopu toho ale najdete mnohem víc. Koukněte a vyberte si sami.

7 nečekaných výhod cyklistiky pro lidi ve věku 60+ Inspirace

7 nečekaných výhod cyklistiky pro lidi ve věku 60+

7 nečekaných výhod cyklistiky pro lidi ve věku 60+
Proč jezdit na kole či chodit pěšky a ještě za to platit? Co lidé oceňují na výzvě Do práce na kole? Cyklodoprava

Proč jezdit na kole či chodit pěšky a ještě za to platit? Co lidé oceňují na výzvě Do práce na kole?

Proč jezdit na kole či chodit pěšky a ještě za to platit? Co lidé oceňují na výzvě Do práce na kole?
Výzva Do práce na kole svědčí produktivitě i nižší nemocnosti Cyklozaměstnavatel

Výzva Do práce na kole svědčí produktivitě i nižší nemocnosti

Výzva Do práce na kole svědčí produktivitě i nižší nemocnosti
Výzvu pořádá
Generální partneři
Národní partneři
Partneři
Hlavní mediální partner
Mediální partneři