Jezdíte do práce na kole? Užívejte si akcí a slev od našich partnerů - Do práce na kole

Jezdíte do práce na kole? Užívejte si akcí a slev od našich partnerů

Jezdíte do práce na kole? Užívejte si akcí a slev od našich partnerů
2. 5. 2022, 4 min. čtení

Už 1. den 12. ročníku výzvy Do práce na kole vyrazily po svých (nejen) do práce rekordní počty nadšenců a nadšenkyň, kteří se rozhodli přepravovat se po většinu měsíce května převážně bezmotorově. Prospějí tím nejen své vlastní fyzické a psychické kondici, ale i svému město. A za to si zaslouží ocenit.

Soutěžní týmy, ať už kolegů, přátel či rodinných příslušníků se zapojují do soutěže o ceny, kterými přispějí naše partnerské organizace. Ale tím to ale zdaleka nekončí. Každý, kdo chodí, běhá nebo jezdí na kole, skejtu i koloběžce, si zaslouží péči. Ať už v podobě kávičky, svačinky nebo poukazu na využití služeb či slevu na zboží. Výhry a slevy spojené s výzvou Do práce na kole postupně přibývají na našem webu a komunikujeme je i na sociálních sítích, stejně jako to dělají organizátoři z jednotlivých měst.

Naši partneři se postarají o vás i o vaše kolo.

Všechny účastnice a účastníci, kteří odebírají naše e-mailové Cyklonoviny (je třeba odběr zaškrtnout ve svém profilu), dostávají pravidelně přehled aktuálních nabídek a do mailových schránek jim také přistávají slevové kódy na využívání služeb a zboží od partnerských firem. K odběru newsletteru se přihlásíte v registračním systému. Všichni, kteří se do výzvy registrují v prodlouženém termínu od 1. do 8. května, dostanou následně všechny unikátní kódy nextbike, Autonapůl, LOXPER a bjež ve speciálním vydání emailových Cyklonovin v dalším týdnu a žádné výhody pro ty, kdo snižují emise CO2 a přitahují pozornost k problematice bezmotorové dopravy, jim neuniknou. V dalších Cyklonovinách pak čekejte třeba výhody od FlixBusu.

Jestli stále váháte, zda se k naší Květnové výzvě přidat, není již proč. Své cesty si můžete zapisovat až z osmidenním zpožděním, takže s těmi, kteří se registrovali před začátkem výzvy můžete poměřit síly bez handikepu a zapojit se tak do soutěže o spousty zajímavých cen, nominovat Cykloměsto a Cyklozaměstnavatele roku a zapisovat si trasy, které při přesunu po svém městě používáte. Tato anonymizovaná data pak mohou posloužit při zlepšování a rozšiřování chodecké a cyklistické infrastruktury ve městech po celé České republice. Pojďte se s námi hýbat a nechte nás, abychom vás za to náležitě odměnili.

Hradci Králové jsme předali titul Cykloměsto Do práce na kole 2023 Cyklodoprava

Hradci Králové jsme předali titul Cykloměsto Do práce na kole 2023

Hradci Králové jsme předali titul Cykloměsto Do práce na kole 2023
Kdo měl štěstí v naší soutěži o skládačku TERN? A kudy na něm bude jezdit? Květnová výzva

Kdo měl štěstí v naší soutěži o skládačku TERN? A kudy na něm bude jezdit?

Kdo měl štěstí v naší soutěži o skládačku TERN? A kudy na něm bude jezdit?
GOTS certifikovaný textil s naším generálním partnerem MERCHYOU Květnová výzva

GOTS certifikovaný textil s naším generálním partnerem MERCHYOU

GOTS certifikovaný textil s naším generálním partnerem MERCHYOU
Výzvu pořádá
Generální partneři
Národní partneři
Partneři
Hlavní mediální partner
Mediální partneři