Pravidelní dárci AutoMatu a Do práce na kole sdílejí své příběhy - Do práce na kole

Pravidelní dárci AutoMatu a Do práce na kole sdílejí své příběhy

Pravidelní dárci AutoMatu a Do práce na kole sdílejí své příběhy
30. 11. 2021, 3 min. čtení

Chcete s námi měnit města v přátelštější místa pro život? Pak možná zvažujete, že se stanete pravidelnými dárci AutoMatu jako Martin, Lucie a Jakub. Že pomůžete změnit udržitelný pohled na dopravu a urbanismus v realitu. 

Pokud vám jde o bezpečnou infrastrukturu, smysluplnou architekturu, sousedskou spolupráci a spokojenější život dalších generací ve městě, pak podpořte nezávislé a odborné aktivity Automatu, který se za vás postaví a bude prosazovat změny, na kterých vám záleží. Vyzpovídali jsme pro vás tři dlouholeté dárce AutoMatu, jejichž příběh vás může inspirovat k rozšíření řad Klubu přátel AutoMatu.

Martin Šnajdauf je chirurg ve FN Motol a ve svém vstupu vás seznámí s tím, co zažil ve Vancouveru, proč jezdí Do práce na kole a jak se stal dárcem AutoMatu.

Jakub Reschke je programátor ve firmě MSD a ve videu vysvětluje, které projekty AutoMatu má nejradši a jaký vliv mělo navštěvování restauračních zařízení během studia na vysoké škole na jeho dárcovství spolku AutoMat.

Lucie Štádlerová organizuje sousedské slavnosti Zažít město jinak pod hlavičkou AutoMatu a s manželem je i pravidelnou dárkyní našeho spolku. A co za to dostává? Poslechněte si ve videu její shrnutí, proč je finanční podpora pro vás i pro AutoMat důležitá.

Díky za vaši finanční podporu, které si velmi vážíme!

Hledáte smysluplný a k přírodě šetrný vánoční dárek? Máme pro vás tip. Dárkové vouchery na nejvýhodnější startovné do výzvy Do práce na kole 2022 vám pomůžou rozhýbat okolí a motivovat ho ke zdravému, aktivnímu a bezemisnímu pohybu (nejen) do práce, ať už na tom budeme v květnu s pandemií jakkoliv. Pořídit si poukaz na startovné a samozřejmě i účastnické tričko můžete pro sebe, své blízké nebo kolegy a kolegyně v práci. Nebo můžete dát tip svému zaměstnavateli na smysluplnou vánoční nadílku. V našem benefičním e-shopu toho ale najdete mnohem víc. Koukněte a vyberte si sami.

Hradci Králové jsme předali titul Cykloměsto Do práce na kole 2023 Cyklodoprava

Hradci Králové jsme předali titul Cykloměsto Do práce na kole 2023

Hradci Králové jsme předali titul Cykloměsto Do práce na kole 2023
Kdo měl štěstí v naší soutěži o skládačku TERN? A kudy na něm bude jezdit? Květnová výzva

Kdo měl štěstí v naší soutěži o skládačku TERN? A kudy na něm bude jezdit?

Kdo měl štěstí v naší soutěži o skládačku TERN? A kudy na něm bude jezdit?
GOTS certifikovaný textil s naším generálním partnerem MERCHYOU Květnová výzva

GOTS certifikovaný textil s naším generálním partnerem MERCHYOU

GOTS certifikovaný textil s naším generálním partnerem MERCHYOU
Výzvu pořádá
Generální partneři
Národní partneři
Partneři
Hlavní mediální partner
Mediální partneři