Vyzkoušejte kontejnerovou přepravu na nákladních kolech

Vyzkoušejte kontejnerovou přepravu na nákladních kolech v centru Prahy

Vyzkoušejte kontejnerovou přepravu na nákladních kolech v centru Prahy
14. 9. 2022, 4 min. čtení

Transformace dopravy v našich městech na udržitelnou formu vychází z ekologických i ekonomických potřeb. Uleví městům a jejich obyvatelům. Méně hluku, čistší vzduch a také více prostoru pro chodce. Odklon od individuálního automobilismu spolu s budováním pěších zón, podporou cyklistické dopravy nebo také prosazováním ekologických dopravních prostředků. To jsou nástroje pro vytvoření měst, která budou poskytovat svým občanům příjemné místo pro život. S tím se nutně musí proměnit i způsob, jakým doručujeme zásilky na tzv. „poslední míli.”

Pokud jsou tyto transporty motorové, je to nejen drahý, ale především neekologický způsob dopravy. Když vám ochranné sklíčko na mobil přiveze z e-shopu kurýr v dodávce, planeta na vás rozhodně pyšná nebude. V evropských městech se proto stále více využívají služby cargo kurýrů, kteří se centry měst dokáží proplétat mimořádně efektivně a udržitelně k tomu. U nás nabízí firma 4AVs.eu dokonce i přepravu na nákladních kolech. Ta slouží pro pravidelné rozvozy zboží na velkokapacitních kolech, v přátelském vztahu k prostředí města. Společnost nyní přichází se speciální nabídkou pro účastnice a účastníky výzvy Do práce na kole.

Snižovat zátěž našich měst

„Studie ukazují, že až 25 % z cest vykonaných ve městě lze nahradit cyklo-nákladní dopravou. Službou kontejnerové přepravy pomáháme minimalizovat počet dodávek v centru města a snižovat ekologickou zátěž,“ říká Lenka Müllerová, vedoucí zákaznického centra Cargo-Bajkerů. Jejich služby jsou pro podniky a jejich provozovny v centru Prahy, ale i pro místní prodejny s e-shopy, kterým nabízí rozvoz zboží do rukou adresáta. Navíc se na nákladních kolech můžou vyjímat dekorace nebo polepy s logy podporovaných společností. Bezemisní rozvoz využívá například i karlínská Polévkárna, která si ho nemůže vynachválit.

Udělejte krok správným směrem i vy

„Službu kontejnerové přepravy využívám již více než dva roky pro každodenní zásobování našich provozoven i partnerských kaváren a obchodů. Cargo-Bajkeři se dokáží přizpůsobit mým specifickým požadavkům a díky tomu jsme mohli přestat používat firemní automobil. Nyní rozvážíme naše polévky i koncovým zákazníkům, a tak máme o starost méně,“ vysvětluje spolumajitel bistra Martin Jelínek. Cargo-Bajkeři přicházejí v rámci Evropského týdne mobility se speciální nabídkou pro účastníky Zářijové výzvy Do práce na kole a jejich zaměstnavatele. Přistavení kola na dohodnutý čas a místo zdarma, ukázka možností kontejnerové přepravy a první rozvozový plán s 50% slevou na služby.

Zvažujete-li přechod na bezemisní rozvoj i u vás ve firmě, vyzkoušejte transport s Cargo-Bajkery nyní.

Kontakty: podatelna@4avs.eu (zákaznické centrum),  tel: +420 228 224 068, www.4avs.eu, www.cargo-bajkeri.cz, www.cargo-kola.cz

Přečtěte si také jak na transport vašich nejbližších.

Přijmout Květnovou výzvu můžete až do konce měsíce do práce na kole

Přijmout Květnovou výzvu můžete až do konce měsíce

Přijmout Květnovou výzvu můžete až do konce měsíce
Jízda na kole je dovednost, kterou by měl ovládat každý. A měla by být každému dostupná, říká Šárka Kašpárková Do školy na kole

Jízda na kole je dovednost, kterou by měl ovládat každý. A měla by být každému dostupná, říká Šárka Kašpárková

Jízda na kole je dovednost, kterou by měl ovládat každý. A měla by být každému dostupná, říká Šárka Kašpárková
Hradci Králové jsme předali titul Cykloměsto Do práce na kole 2023 Cyklodoprava

Hradci Králové jsme předali titul Cykloměsto Do práce na kole 2023

Hradci Králové jsme předali titul Cykloměsto Do práce na kole 2023
Výzvu pořádá
Generální partneři
Národní partneři
Partneři
Hlavní mediální partner
Mediální partneři